Med en virksomhedsordning fra Sportztime vælger dine ansatte selv træningsart, personlig træner samt tid og sted. 

Din virksomheds arbejdsdage er tæt pakkede med opgaver, møder, udvikling og meget mere. Dine ansatte har travlt med familie, venner og fritidsinteresser når de har fri. Engang troede man, at et fitness-rum i kælderen ville tiltrække dygtige medarbejdere – men den ide holder ikke længere, fordi vi som brugere er langt mere individuelle i vores træningsbehov og interesser.

 

Hvad gør en moderne virksomhed i dagens Danmark?

De investerer i dyre abonnementsordninger til de lokale fitness-centre, som kun få af deres ansatte benytter sig af. Med andre ord; det er penge ud af vinduet og en bet for alle de ansatte, som alligevel ikke kan få opfyldt deres personlige træningsønsker i deres fritid fordi de ikke lige orker at sidde i et overfyldt lokale med høj musik, elendige redskaber og alt for dyre abonnementsordninger.

 

Et nyt og spændende koncept med frie træningsmuligheder

Måske skulle du og din virksomhed overveje noget helt nyt og spændende – nemlig et koncept, hvor dine ansatte selv bestemmer hvilken sportsgren og/eller træningsart de ønsker, selv vælger træningssted og personlig træner – og selv vælger hvornår og hvor ofte, de vil træne.

 

Personlige og professionelle trænere og coaches

Kendte folk, de bedste af de bedste – pænt fordelt over hele landet står klar til at hjælpe og rådgive samt træne dine medarbejdere indenfor deres specielle interesser. Målet er at give dine ansatte mest muligt ud af deres træning og optimere deres mål – uanset om de cykler, løber, styrketræner, dyrker E-sport eller hvad de måtte brænde for.

 

Skræddersyede træningstilbud som matcher dine ansattes hverdag 

SPORTZTIME tilbyder en række attraktive ordninger for virksomheder, så du kan tilbyde dine ansatte en langt mere selvstændig og personlig vej til at træne deres specielle interesser som fitness, løb og MTB – ja selv E-Sport / Gaming CS:GO – og som noget helt nyt tilbyder vi også online-træning, så dine medarbejdere kan træne når de vil og hvor de vil.

 

Godt nyt til personaleforeningen

Vi tilbyder også træningsforløb til brug når virksomheden og/eller personaleforeningen inviterer til fælesarrangementer som teamwork, teambuilding og andre skræddersyede gruppeforløb – ligesom vi hjælper med at arrangere mere festlige forløb fx op til en julefrokost, sommerfest eller lignende arrangementer.

 

Personlige gaver til jul, fødselsdage, jubilæer og andre festligheder

Vi pakker gerne vores gavekort fint ind og sender til dig, så du kan forære dem som gaver til dine ansatte, dine kunder og forretningsforbindelser. Alternativt sender vi dem direkte til din mailboks, så du selv kan printe ud.

Se alle discipliner og pakkeforløb her

Kontakt SPORTZTIME for en snak om personlige træningsforløb skræddersyede til din virksomhed og dine medarbejdere.

KONTAKT OS HER

Kontakt

SPORTZTIME ApS
Rosenlunden 6
9320 Hjallerup

+ 45 7070 7829
info@sportztime.dk

CVR: 38395599

Brug for hjælp?

Vi svarer alle mails indenfor 24 timer.

FAQ

 

 

 

SPORTZTIME

Om os

Bliv træner

Handelsbetingelser

Partnere